Siirry suoraan sisältöön

Nykyiset striimaajamme

Juuso "Juuzoozz" Isoniemelä

Striimaaja

"Olen pelaajana vaihteleva luonne. Koen olevani rauhallinen ja reilu pelikentillä. Ihmisenä näin muuten olen iloinen, mukava ja joidenkin mielestä samaistuttava. Harrastan frisbeegolffia ja striimausta silloin tällöin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Ville "TestoBulu" Päiväniemi

Striimaaja ja liideri

"Olen pelaaja, joka ei raivostu helposti, mutta jos hermo menee sen huomaa. Harrastan vapaaottelua, brasiliaista jujutsua ja lukkopainia. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Casper "Cossu" Östman

Striimaaja ja liideri

"Tykkään olla aina kaikessa mukana ja otan aina kaikki mukaan jos on mahdollista. Tykkään puhua ihmisten kanssa ja tämän takia osallistun tähän haasteeseen. Olen pelaajana todella monipuolinen sillä minun lempipelit voivat vaihdella viikoittain, eli striimissä saattaa näkyä pelejä laidasta laitaan. Tykkään pelata ryhmässä pelejä, koska silloin oppii myös tuntemaan enemmän toisia ja läppä lentää hyvin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Jesse "Jezzzeh" Heikkinen

Striimaaja

"Olen pelaajana melko rauhallinen ja yritän aina parhaani mukaan auttaa tiimiä voittamaan. Pelaan erilaisia pelejä laidasta laitaan ja rakastan kokeilla uusia pelejä. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Harrastan jalkapalloa sekä striimailua silloin tällöin."

Akseli "Akezu" Salminen

Striimaaja

"Pelaajana olen rauhallinen, joskus keskityn vähän liikaakin. Olen aktiivinen ihminen ja ulospäinsuuntautunut. Käyn vapaa-ajalla kuntosalilla. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin."

Mariel "Juzoni" Balzar

Striimaaja

"Ihmiset haluu pelaa mun kans, jos haluu nauraa. Ei mul mitää hauskoi vitsei oo, mulla ei oo vaa mitää hajua mitä tapahtuu. Harrastan tanssimista, joten energiaa pitäis riittää haasteeseen. Opiskelen kyberturvallisuutta."

Katariina "Kalivia" Tuomikoski

Striimaaja

"Olen rauhallinen enkä oikeastaan kauhean kilpailullinen pelaaja, joka pelaa lähinnä supporttia. En välttämättä ole ihan puheliaimmasta enkä raivokkaimmasta päästä pelatessa, riippuen toki pelistä. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin."

Max "Maski" Lindqvist

Striimaaja

"Pelaajana olen hyvin itsepäinen. Nautin hyvästä haasteesta, vaikka useasti hermot siinä meneekin. Useasti pelaan myös yhden pelin läpi ennen toiseen vaihtamista. Harrastuksiini kuulu muun muassa rumpujen soitto sekä vanhojen konsolien ja pelien keräily."

Entiset striimajat

Alkuvuosi 2020

Kasperi "Hidastaja" Veikkolainen

Striimaaja ja liideri

Kasperi on kylmäpäinen raataja, joka pystyy pelaamaan pitkiä aikoja ja aina löytää mielenkiintoisen pelin. Kasperi on aina tykännyt pelata ja on ollut aina pelien parissa nuoresta lähtien. Pelitaustaa on tietokone- ja konsolipeleistä. Kasperi erikoistuu opinnoissaan pilvipalveluihin.

Tomi "Jumppapallero" Jumppanen

Striimaaja

Tomi "Jumppapallero" Jumppanen kertoo olevansa pelatessaan tilanteesta riippuen joko mukava höpöttelijä tai suolainen raivoaja. Tomin pääpeleihin kuuluu CS:GO,GTA v ja R6S. Peleissä hän on parhaimmillaan, kun tiimin pelaajat ovat luotettavia ja löytyy ”yhteinen kieli”. Tomi opiskelee toista vuotta peliohjelmointia. Vapaa-ajalla hän tekee koulutehtäviä, pelaa ja tekee omia ohjelmointiin liittyviä projekteja, jotta ohjelmointitaito pysyisi yllä.

Niko "Bunny" Kalkkinen

Striimaaja

Niko "Bunny" Kalkkinen on kokenut pelien pelaaja, joka pelaa pääosin autopelejä ja Rainbow Six Siegen tyyppisiä pelejä. Pelatessa Niko on rauhallinen ja harkitseva pelaaja, joka yleensä on taka-alalla auttamassa tiimiläisiä. Niko opiskelee toista vuotta kyberturvallisuutta Business Collegessa. Vapaa- ajalla Niko pelailee ja hengailee kavereiden kanssa yleensä kevarilla ajaessa.

Sakari "wAY" Marttonen

Striimaaja

Sakari "wAY" Marttonen kertoo olevansa olevansa rauhallinen ja joukkuehenkinen pelaaja. Sakari pelaa pelejä laidasta laitaan. Peleissä hän kuvailee olevansa mukava ja nauttii siitä, kun saa johtaa joukkuetta voittoon, kun joukkue on hyvä ja toimii. Sakari kuvailee itseään mukavaksi, positiiviseksi ja ylienergiseksi tiimikaveriksi. Sakaria motivoi erityisesti kilpaileminen. Sakari opiskelee kolmatta vuotta Pilvipalveluita.

Nuutti "Numa" Manssila

Striimaaja

Nuutti "Numa" Manssila on väsymätön väkertäjä. Hän kuvailee itseään support-pelaajaksi. Nuutti on todella rauhallinen ja empaattinen joukkuekaveri, jossain huhuttu myös tsemppariksi. Hän opiskelee toista vuotta Business Collegessa pilvipalveluja. Vapaa-ajalla Numa pääasiassa pelailee Osu!a ja League of Legendsiä.