Siirry suoraan sisältöön

Game Room on keväällä 2020 aloitettu projekti. Huoneen on suunnitellut ammattilainen, ensimmäisen striimiryhmän toiveita kuunnellen. Huoneesta löytyy myös paljon kaikkea aiheeseen liittyvää sälää, kuten Darth Vader maski, valomiekka, creeper jne. Kaverin pelin seurantaan tai muuten vain löhöilyyn on huoneessa säkkituoleja ja sohvia. Ja tärkeimpänä tietysti ”tehomylly”, eli tietokone jolla pelit pyörivät ongelmitta.

Opiskelijoidenkin kädenjälki näkyy huoneessa, vaikka se on ammattilaisten suunnittelema, sillä tietokonekoonpano on täysin opiskelijoiden suunnittelema ja kasaama. Lisäksi Eddspeaks on tehnyt videon, jolla on materiaalia kasausprosessista, benchmarkeista ja Game Roomista muutenkin. Videollaan Eetu avaa huoneen ideaa.

Varaa aika mahtavaan Game Roomimme sähköpostilla

Varauksen voit tehdä lähettämällä viestin koulun sähköpostilla osoitteeseen info-palvelut@bc.fi. 

Opiskelija voi varata tilan 2 tunniksi kerrallaan klo 14:00-16:00 välisenä aikana. Luethan Game Roomin säännöt ennen varauksen tekemistä.

Henkilöstö voi varata tilan klo 8:00-16:00 välisenä aikana infon kautta.

Yli 100 tuntia viihdettä!

Olemme järjestäneet yli 100 tunnin Twitch-haasteita jo neljänä vuonna peräkkäin! Haasteita nähtävissä meidän Twitch-kanavalla!

Haasteessa 5 opiskelijaamme pelaa valitsemiaan tietokonepelejä ja tekee muuta online-sisältöä. Luvassa on peliviihdettä, mielenkiintoisia vieraita julkisuudesta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

BC:n tiloihin on tehty Game Room, joka on sisustettu aidoksi pelihuoneeksi. Jokaisen unelmien tietokoneen lisäksi huoneesta löytyy asianmukaista pelikamaa; mm. pelifiguureja, peleihin liittyviä tauluja jne. Kurkkaa tästä, miltä Game Room näyttää. Huone tulee olemaan kaikkien opiskelijoidemme varattavissa. Katso Eeddspeaksin video huoneesta!