Skip to content

Game Room on keväällä 2020 aloitettu projekti, jota pyörittävät syksyisin valittavat toisen vuoden opiskelijat. Huoneen on suunnitellut ammattilainen, ensimmäisen striimiryhmän toiveita kuunnellen. Huoneesta löytyy myös paljon kaikkea aiheeseen liittyvää sälää, kuten Darth Vader maski, valomiekka, creeper jne. Kaverin pelin seurantaan tai muuten vain löhöilyyn on huoneessa säkkituoleja ja sohvia. Ja tärkeimpänä tietysti ”tehomylly”, eli tietokone jolla pelit pyörivät ongelmitta.

 

Opiskelijoidenkin kädenjälki näkyy huoneessa, vaikka se on ammattilaisten suunnittelema, sillä tietokonekoonpano on täysin opiskelijoiden suunnittelema ja kasaama. Lisäksi Eddspeaks on tehnyt videon, jolla on materiaalia kasausprosessista, benchmarkeista ja Game Roomista muutenkin. Videollaan Eetu avaa huoneen ideaa.

Book your gaming time to our wonderful Game Room

Send an email to info-palvelut@bc.fi. Because Game Room is for Business College students only, please send the email from your college email address.

Current streamers

Mariel "Juzoni" Balzar

Streamer and leader

"Ihmiset haluu pelaa mun kans, jos haluu nauraa. Ei mul mitää hauskoi vitsei oo, mulla ei oo vaa mitää hajua mitä tapahtuu. Harrastan tanssimista, joten energiaa pitäis riittää haasteeseen. Opiskelen kyberturvallisuutta."

Casper "Cossu" Östman

Streamer and leader

"Tykkään olla aina kaikessa mukana ja otan aina kaikki mukaan jos on mahdollista. Tykkään puhua ihmisten kanssa ja tämän takia osallistun tähän haasteeseen. Olen pelaajana todella monipuolinen sillä minun lempipelit voivat vaihdella viikoittain, eli striimissä saattaa näkyä pelejä laidasta laitaan. Tykkään pelata ryhmässä pelejä, koska silloin oppii myös tuntemaan enemmän toisia ja läppä lentää hyvin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Juuso "Juuzoozz" Isoniemelä

Streamer

"Olen pelaajana vaihteleva luonne. Koen olevani rauhallinen ja reilu pelikentillä. Ihmisenä näin muuten olen iloinen, mukava ja joidenkin mielestä samaistuttava. Harrastan frisbeegolffia ja striimausta silloin tällöin. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Jesse "Jezzzeh" Heikkinen

Streamer

"Olen pelaajana melko rauhallinen ja yritän aina parhaani mukaan auttaa tiimiä voittamaan. Pelaan erilaisia pelejä laidasta laitaan ja rakastan kokeilla uusia pelejä. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta. Harrastan jalkapalloa sekä striimailua silloin tällöin."

Katariina "Kalivia" Tuomikoski

Streamer

"Olen rauhallinen enkä oikeastaan kauhean kilpailullinen pelaaja, joka pelaa lähinnä supporttia. En välttämättä ole ihan puheliaimmasta enkä raivokkaimmasta päästä pelatessa, riippuen toki pelistä. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin."

Max "Maski" Lindqvist

Streamer

"Pelaajana olen hyvin itsepäinen. Nautin hyvästä haasteesta, vaikka useasti hermot siinä meneekin. Useasti pelaan myös yhden pelin läpi ennen toiseen vaihtamista. Harrastuksiini kuulu muun muassa rumpujen soitto sekä vanhojen konsolien ja pelien keräily."

Ville "TestoBulu" Päiväniemi

Streamer

"Olen pelaaja, joka ei raivostu helposti, mutta jos hermo menee sen huomaa. Harrastan vapaaottelua, brasiliaista jujutsua ja lukkopainia. Opiskelen toista vuotta kyberturvallisuutta."

Akseli "Akezu" Salminen

Streamer

"Pelaajana olen rauhallinen, joskus keskityn vähän liikaakin. Olen aktiivinen ihminen ja ulospäinsuuntautunut. Käyn vapaa-ajalla kuntosalilla. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkinnossa ja erikoistun IoT-ohjelmointiin."